Bug 42595 - browser setting is ignored
browser setting is ignored
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xfig (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-05-28 13:26 EDT by Reuben Thomas
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-05-28 13:26:18 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Reuben Thomas 2001-05-28 13:26:14 EDT
Description of Problem: If I change the browser to konqueror in the global settings, I 
still get "netscape not found" on my terminal when I try to open the help (I used 
--nodeps to install xfig, but the only package it wants that I don't have is netscape).


How Reproducible: Every time


Steps to Reproduce:
1. Open the Global Settings dialog
2. Change the HTML browser setting to "konqueror %f"
3. Try to open help

Actual Results:

Error message about HTML help not being installed in the xfig window; sh: 
netscape not found on the console


Expected Results:

Help to come up in konqueror
Additional Information:
Comment 1 Ngo Than 2001-05-29 12:32:59 EDT
It's fixed in xfig-3.2.3d-0.1.You will find it later in rawhide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.