Bug 430363 - amarok: mysql + update collection not working
amarok: mysql + update collection not working
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: amarok (Show other bugs)
x86_64 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Aurelien Bompard
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-01-26 17:19 EST by Kyle Pablo
Modified: 2008-02-02 16:32 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-02-02 16:32:31 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Kyle Pablo 2008-01-26 17:19:18 EST
Description of problem:
Clicking the update collection button or Tools->Update collection does not work.
 Also when I make changes in my collection, there is no automatic update.  I
have both scan folders recursively and watch folders for changes selected.  If I
deselect or reselect these options, the apply button does not work too. The
apply button does not work when selecting folders.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1.Open Amarok Playlist
2.Choose collection tab
3.Run update collection
Actual results:
update collection and automatically make changes

Expected results:
nothing happens

Additional info:
Using mysql as db and xine as engine.
Comment 1 Rex Dieter 2008-01-26 17:29:46 EST
WORKSFORME using defaults (sqlite). ??

What was the last version that worked?
Comment 2 Kyle Pablo 2008-01-26 17:59:17 EST
I believe the version prior to 1.4.8.
Comment 3 Kyle Pablo 2008-01-28 15:00:43 EST
I checked with SQLite and I have the same problem.
Comment 4 Kyle Pablo 2008-01-29 12:38:08 EST
So what is the status on this bug?
Comment 5 Rex Dieter 2008-01-29 12:54:48 EST
Can't confirm, worksforme.  Until someone can confirm or reproduce it, our hands
are pretty much tied.

I'd suggest reporting upstream to bugs.kde.org, see what kind of response that
Comment 6 Kyle Pablo 2008-02-02 16:32:31 EST
Problem fixed.  This link helped---->http://amarok.kde.org/wiki/Amarok_File_Tracking

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.