Bug 430466 - gnome-mount-natuilus-properties doesn't initialize
gnome-mount-natuilus-properties doesn't initialize
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-mount (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Zeuthen
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks: F9Blocker
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-01-28 05:04 EST by sangu
Modified: 2013-03-05 22:54 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-26 01:01:40 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description sangu 2008-01-28 05:04:25 EST
Description of problem:
$ldd -r /usr/lib/nautilus/extensions-1.0/libgnome-mount.so
undefined symbol: nautilus_file_info_get_volume
(/usr/lib/nautilus/extensions-1.0/libgnome-mount.so)
undefined symbol: nautilus_file_info_get_drive
(/usr/lib/nautilus/extensions-1.0/libgnome-mount.so)


Version-Release number of selected component (if applicable):
0.7-2.fc9.i386

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
nautilus-2.21.6-1.fc9.i386
gvfs-0.1.4-2.fc9.i386
glib-1.2.10-28.fc8.i386
Comment 1 Matthias Clasen 2008-02-26 01:01:40 EST
Should be fixed in rawhide today.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.