Bug 430704 - --usage option fails on ipa-addgroup
--usage option fails on ipa-addgroup
Product: freeIPA
Classification: Community
Component: ipa-admintools (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Rob Crittenden
Chandrasekar Kannan
: Documentation
Depends On:
Blocks: freeipa10 429034
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-01-29 10:29 EST by David O'Brien
Modified: 2015-01-04 18:30 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: freeipa-2.0.0-1.fc15
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2012-03-27 03:15:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Fix usage in all command-line programs (7.83 KB, patch)
2008-01-31 10:54 EST, Rob Crittenden
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description David O'Brien 2008-01-29 10:29:59 EST
Description of problem:

Using the --usage option fails to produce a usage message. Instead:

# ipa-addgroup --usage
Group name:     

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. ipa-addgroup --usage
Actual results:
Seems to ignore the --usage option and just ask for a group name

Expected results:
Should display information on how to use the command.

Additional info:
Is this any different from --help or just another way to get to the same info?
Comment 3 Rob Crittenden 2008-01-31 10:54:39 EST
Created attachment 293595 [details]
Fix usage in all command-line programs
Comment 4 Rob Crittenden 2008-02-01 10:44:18 EST
Committed in changeset 614
Comment 5 Suzanne Hillman 2008-04-08 13:15:24 EDT
verified on 20080407.el5ipa

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.