Bug 431257 - Noise from clusvcmgrd when cluquorumd%rtp is enabled
Noise from clusvcmgrd when cluquorumd%rtp is enabled
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Cluster Suite
Classification: Red Hat
Component: clumanager (Show other bugs)
3
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Lon Hohberger
Cluster QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-01 15:07 EST by Lon Hohberger
Modified: 2009-04-16 16:35 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-01 15:08:50 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Fix (593 bytes, patch)
2008-02-01 15:07 EST, Lon Hohberger
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Lon Hohberger 2008-02-01 15:07:52 EST
Description of problem:

When cluquorumd%rtp is enabled, you get these messages periodically in syslog if
clusvcmgrd's loglevel is 6 or above:

Feb  1 14:36:44 magenta clusvcmgrd[11526]: <info> Using normal priority 

It would be better to use LOG_DEBUG instead of LOG_INFO.

Version-Release number of selected component (if applicable): 1.2.37-1.1
Comment 1 Lon Hohberger 2008-02-01 15:07:53 EST
Created attachment 293763 [details]
Fix
Comment 2 Lon Hohberger 2008-02-01 15:08:50 EST
This is not a functional problem, and certainly is not critical.  You can either
run without RTP, set your log level below 6 (LOG_INFO), or filter the message.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.