Bug 43138 - Crashed (sig11) after lilo warning
Crashed (sig11) after lilo warning
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-06-01 03:53 EDT by Vasile Gaburici
Modified: 2007-04-18 12:33 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-14 09:54:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Vasile Gaburici 2001-06-01 03:53:52 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.77 [en] (X11; U; Linux 2.2.19-7.0.2-f5 i686)

Description of problem:
Installer crashed with signal 11 after warning me that lilo was
not happy being installed on a partition on the 2nd disk.
The crash occurred after it HIGHLY recommended me to make a boot
disk, but before it displayed the boot disk creation screen.


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. choose text mode (boot from CD)
2. custom install (choose packages, install them)
3. on postconfig it crashes as described
Comment 1 Brent Fox 2001-06-04 11:12:41 EDT
Can you look on VC3 and VC4 and see if there are any error messages?
Comment 2 Brent Fox 2001-06-14 09:54:29 EDT
Closing due to inactivity. Please reopen if you have more information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.