Bug 431884 - lm_sensors init script return values not LSB compliant
lm_sensors init script return values not LSB compliant
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: lm_sensors (Show other bugs)
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Phil Knirsch
Fedora Extras Quality Assurance
Depends On:
Blocks: InitscriptStatus
  Show dependency treegraph
Reported: 2008-02-07 11:45 EST by Frank Sweetser
Modified: 2015-03-04 20:19 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2008-02-11 08:51:18 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Make error return codes lsb compliant (827 bytes, patch)
2008-02-07 11:45 EST, Frank Sweetser
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Frank Sweetser 2008-02-07 11:45:19 EST
Currently, the lm_sensors rc script returns 0 in several cases where the service
is actually unconfigured, and cannot be started.  This makes it impossible to
reliably manage the service using management tools such as puppet.


The attached trivial patch fixes the glitch for me.
Comment 1 Frank Sweetser 2008-02-07 11:45:19 EST
Created attachment 294228 [details]
Make error return codes lsb compliant
Comment 2 Hans de Goede 2008-02-11 08:51:18 EST
Thanks, a new build of lm_sensors with your patch applied is on its way to
rawhide / development. I don't believe this issue is worth doing an F-8 update
for. Phil do you agree?

Comment 3 Phil Knirsch 2008-02-11 09:19:30 EST
Yea, development should be fine i think.

Thanks Hans,

Read ya, Phil

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.