Bug 432241 - No sound with nspluginwrapper due to missing alsa-libs.i386 deps
Summary: No sound with nspluginwrapper due to missing alsa-libs.i386 deps
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: nspluginwrapper   
(Show other bugs)
Version: 8
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Stransky
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-02-10 11:32 UTC by Keith G. Robertson-Turner
Modified: 2008-02-11 19:00 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-02-11 19:00:44 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Keith G. Robertson-Turner 2008-02-10 11:32:46 UTC
Description of problem:
nspluggin wrapper won't produce any audio output without the i386 version of
alsa-libs, specifically /lib/libasound.so.2, which is not provided in the x86_64
repo.

Version-Release number of selected component (if applicable):
nspluginwrapper-0.9.91.5-17.fc8

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. yum -y install nspluginwrapper.{i386,x86_64} pulseaudio-libs.i386
2. mozilla-plugin-config -i -g -v
3. launch Firefox and attempt to view Flash content
  
Actual results:
Video playback with no sound

Expected results:
Sound support

Additional info:
I discovered this by accident (a hunch), and could find no other info about this
anywhere, so presumably there will be a lot of people out there interested in
this solution.

I'm not sure that this is supposed to be the correct behaviour, but it works
regardless.

Comment 1 Christopher Aillon 2008-02-11 19:00:44 UTC
You want libflashsupport, actually.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.