Bug 434983 - Locale settings seem to have no effect
Locale settings seem to have no effect
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site (Show other bugs)
rhn500
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Grant Gainey
Stephen Herr
https://rhn.redhat.com/rhn/account/Lo...
US=18804
:
Depends On:
Blocks: 436329
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-02-26 12:51 EST by Bill C. Riemers
Modified: 2008-06-26 16:22 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.0.6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-06-26 16:22:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill C. Riemers 2008-02-26 12:51:08 EST
Description of problem:

Changing locale settings on the locale preferences page seems to have no effect.
   No matter what locale I select, everything remains in English, including text
I personally localized to other languages.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:

100%

Steps to Reproduce:
1. login to rhn
2. browse to /rhn/account/LocalePreferences.do
3. change the language to any other language.
4. Save the changes
5. logout
6. login again
  
Actual results:

For steps 4, 5, and 6 the language remains in English.


Expected results:

After step 4, the language should change to match the respective locale.


Additional info:
Comment 2 Amy Owens 2008-03-27 14:43:08 EDT
moving to sprint 6
Comment 3 Grant Gainey 2008-03-31 17:39:47 EDT
ContextFilter already sets the user's timezone.  Add setting the locale based on
preferences in the same codepath.
Comment 4 Stephen Herr 2008-04-11 16:43:07 EDT
Verified in Dev - SH
Comment 5 Amy Owens 2008-06-13 15:09:04 EDT
all set in qa

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.