Bug 435574 - can't seem to get static ips to work
can't seem to get static ips to work
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: David Cantrell
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-01 19:06 EST by Ray Todd Stevens
Modified: 2008-03-12 00:06 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-12 00:06:36 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ray Todd Stevens 2008-03-01 19:06:32 EST
Description of problem:


Version-Release number of selected component (if applicable):

9-alpha

How reproducible:

100% 2 machines  have not tried with additional machines.  

Steps to Reproduce:
1. start a network install  (http)
2. get to the place of entering your ip information and say ip4 static
3. enter static information
4. go and enter the url
  
Actual results:

It goes on to say that it is deterining the host have for a considerable about
of time.   Then it goes on to the next step comes up and the system hangs

Expected results:


Additional info:

Now the reverse ip system is setup, but is not working great for these stations.
Comment 1 David Cantrell 2008-03-12 00:06:36 EDT
Should be working in rawhide.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.