Bug 4368 - pump determins incorrect netmask and no resolv.conf entries
pump determins incorrect netmask and no resolv.conf entries
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: pump (Show other bugs)
6.0
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Erik Troan
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-08-05 07:37 EDT by redhat
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-02-15 16:41:37 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description redhat 1999-08-05 07:37:24 EDT
Hello,
I ask a Brick-Router for DHCP, I can get an IP from
pool 10.10.12/24. But RH set's netmask to /8 (255.0.0.0)
which is incorrect for this network. Also I do not get
any resolv.conf entries. I _think_ the Brick works correct,
cause a win95 client connected to the same hub can
get all information correct w/o any pre-configuration of
DNS or netmask.
I will try to hunt down a bit with tcpdump, meanwhile
I modified network-scripts to let NETMASK being configurable
and re-setup eth0 after getting an IP, so I can work on.

Greets,
Philipp Buehler
Comment 1 Erik Troan 2000-02-15 16:41:59 EST
Please reopen if this behavior is still occuring.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.