Bug 437287 - libvirtd doesn't setup virtual device correctly
libvirtd doesn't setup virtual device correctly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: libvirt (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Daniel Veillard
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-13 08:12 EDT by Adam Tkac
Modified: 2013-04-30 19:38 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-13 17:37:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Adam Tkac 2008-03-13 08:12:10 EDT
Description of problem:
libvirtd setups virtual device correctly but modifies bridge MAC to same address
as virtual device. It causes bad problems and outside network is unreachable
from guest

Version-Release number of selected component (if applicable):
0.4.1-3.fc9

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. try start kvm guest with bridged interface
2. see that brigde and virtual device has same MACs and see errors in dmesg on
host machine (same source/destination MAC)
  
Actual results:
broken networking

Expected results:
working networking

Additional info:
when I downgrade to 0.4.0-5.fc9 all works as expected
Comment 1 Daniel Berrange 2008-03-13 17:37:03 EDT
Fixed in  libvirt-0.4.1-4.fc9

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.