Bug 438120 - autofs hangs on useing ldap for mapping
autofs hangs on useing ldap for mapping
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Ian Kent
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-19 04:33 EDT by daniel
Modified: 2008-10-22 17:45 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-10-22 17:45:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
Patch to initialize sasl callbacks unconditionally on autofs LDAP library load (4.04 KB, patch)
2008-03-19 10:44 EDT, Ian Kent
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description daniel 2008-03-19 04:33:39 EDT
Description of problem:
autofs hangs while mounting nfs dirs. strace brings me a sigabrt.
it's not hanging when i'm using a static map, without using the ldap.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Linux automount version 5.0.2-27


How reproducible:
everytime

Steps to Reproduce:
1.for i in $(ls /import_dirs/*);echo i;done
2.after one or two trys it hangs
3.i have to start autofs again 
  
Expected results:
normal mounts like without ldap

Additional info:
Comment 1 Ian Kent 2008-03-19 07:25:30 EDT
Is automount still running once this happens?
Comment 2 daniel 2008-03-19 07:52:42 EDT
no its not. i cant find it using "ps aux|grep auto".
Comment 3 Ian Kent 2008-03-19 10:44:52 EDT
Created attachment 298520 [details]
Patch to initialize sasl callbacks unconditionally on autofs LDAP library load
Comment 4 Ian Kent 2008-03-19 10:46:04 EDT
OK. I suspect I know what it is.

Interesting thing is that it sounds like a problem that
has been reported and I think I've fixed but I'm actually
unable to reproduce it no matter how hard I try.

I'll get an update out to testing soon as I can or you
can try the patch above.

Ian
Comment 5 Ian Kent 2008-03-24 23:01:56 EDT
I see that autofs revision 28 has made its way to the mirrors.
Can you give it a try please, you'll find it in updates/testing.

Ian
Comment 6 daniel 2008-04-08 07:27:26 EDT
ok. i tested revision 28. its not working together with ldap.
it seems to work even wores: its not mountig any share.

daniel
Comment 7 Ian Kent 2008-04-08 09:20:24 EDT
Please provide the information as described at
http://people.redhat.com/jmoyer.

Be sure to include a full debug log as described on
that page.

Ian
Comment 8 Christopher D. Stover 2008-10-22 17:45:03 EDT
The information we've requested above is required in order
to review this problem report further and diagnose or fix the
issue if it is still present.  Since it has been thirty days or
more since we first requested additional information, we're assuming
the problem is either no longer present in the current Fedora release, or
that there is no longer any interest in tracking the problem.

Setting status to "CLOSED: INSUFFICIENT_DATA".  If you still
experience this problem after updating to our latest Fedora
release and can provide the information previously requested,
please feel free to reopen the bug report.

Thank you in advance.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.