Bug 438630 - Yumex blanks out
Yumex blanks out
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: yumex (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Tim Lauridsen
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-03-23 11:40 EDT by Shyam
Modified: 2008-07-25 06:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-25 06:54:07 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Shyam 2008-03-23 11:40:45 EDT
Description of problem: 
Yumex blanks out when updating with delta rpm.


Version-Release number of selected component (if applicable):

yumex-2.0.4-1.fc8
yum-3.2.8-2.fc8
yum-presto-0.4.3-1.fc8
yum-utils-1.1.11-1.fc8
yum-metadata-parser-1.1.2-1.fc8
yum-updatesd-0.9-1.fc8




How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Install and enable presto plugin for yum
2. Add a presto repository
3. Update using delta rpm
  
Actual results:
Yumex screen blanks out till the packages are downloaded and comes back to
normal state when the download is complete 

Expected results:


Additional info:
Comment 1 Tim Lauridsen 2008-03-25 06:33:45 EDT
Known issue, if the some background action is not doing any callback, there is
no way to update the gui, and it will grayout.
it will be fixed in a future version of yumex, but a lot of redesign is needed.
Comment 2 Shyam 2008-03-25 06:42:24 EDT
But The same version 2.0.4 works perfectly in Rawhide with delta-rpms enabled. 
Comment 3 Tim Lauridsen 2008-07-25 06:54:07 EDT
Look like there is made some changes in the latest version of presto to don't
break the download callbacks in yumex. And this is the right way to fix the issue.
I will close the bug report.
If the issue still there, the you might open a bug against presto instead.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.