Bug 440161 - man page says login but it should be username
Summary: man page says login but it should be username
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: wvdial   
(Show other bugs)
Version: 8
Hardware: All Linux
low
low
Target Milestone: ---
Assignee: Ondrej Vasik
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-04-01 23:35 UTC by Mikel Ward
Modified: 2008-04-02 10:11 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-04-02 10:11:01 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Mikel Ward 2008-04-01 23:35:21 UTC
wvdial.conf(5) has:
       Login  You must set this to the username you use at your ISP.

but if I use this, I see:
--> Modem initialized.
--> Configuration does not specify a valid login name.

The sample section, the default configuration file, and the files generated by
Red Hat's tools use Username instead of Login.

Changing the word "Login" to "Username" in my configuration file makes the
connection work.

Please fix the man page.

Comment 1 Ondrej Vasik 2008-04-02 10:11:01 UTC
Thanks for report. Fixed in wvdial-1.60-5.fc9, closing NEXTRELEASE (will do F8
update once I will have more fixes). 


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.