Bug 442544 - RHN package search using IE7
RHN package search using IE7
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Other (Show other bugs)
rhn500
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Mike Orazi
Amy Owens
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-04-15 10:14 EDT by Robert Riggs
Modified: 2009-03-26 17:01 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-26 17:01:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Robert Riggs 2008-04-15 10:14:28 EDT
> I have a customer who is using IE7 to search packages.  He keeps
> > receiving a 404 error message.  I am not able to reproduce the error
> > using Firefox.  Below is from the customer:
> > 
> > *Robbie,
> > 
> > Hmm, maybe it's my browser. I am using IE 7 (7.0.6001.18000) on Vista
> > SP1 and all QFEs as of today.
> > 
> > I get 404s all the time when using the search feature. Steps for me to
> > reproduce;
> > 
> > 1) log into rhn
> > 2) using the search bar at the top, change from 'Systems' to
> > 'Packages'
> > 3) in the field next to 'Packages', type in 'monit'
> > 4) hit the search button
> > 5) a bunch of results come back because the search is on name AND
> > description
> > 6) click on the letter 'M'
> > 7) get 404 error
> > 
> > Here is the URI;
> >
https://rhn.redhat.com/rhn/channels/software/Search.do?lower=29&ia32=channel-
> > ia32&ia64=channel-
> > ia64&view_mode=search_name_and_summary&search_string=monit&x86=channel-
> > x86_64
Comment 1 Stephen Herr 2008-04-15 11:52:01 EDT
I could not reproduce using either IE 6 or 7 (most current versions) in Windows
XP. I don't have access to a Vista box so I haven't been able to try the
instructions exactly. The 6001 in the IE version number stands for Windows 6
(Vista) Service Pack 1, so if there is a bug in IE it appears to be localized
the at least IE 7 running on Vista. 

As a temporary fix you could have the customer install a free browser (like
firefox) and use that for the time being. 
Comment 2 Amanda Carter 2009-03-26 17:01:34 EDT
This bug has been closed due to inactivity.  Please open a new bug with
specific details if this problem is still occurring or if an enhancement is
needed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.