Bug 4439 - Bugs in the install process - quite a few
Summary: Bugs in the install process - quite a few
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-08-09 11:26 UTC by aviad
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2000-02-09 06:25:06 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description aviad 1999-08-09 11:26:32 UTC
1) My Matrox Millenium card was identified as an S3 trio
2) The Crystal Audio card was not identified. Running
sndconfig screwed up the isapnp.conf file
3) After applying the KDE errata /etc/profile.d/kde.csh had
an erronous command (a shell type set instead of a setenv
command), which caused tcsh logins to fail.

This is pretty bad for an install process!

Comment 1 Bill Nottingham 1999-08-09 15:13:59 UTC
what does lspci (or cat /proc/pci) say on your system?

Comment 2 Bill Nottingham 1999-08-27 21:37:59 UTC
It didn't 'misdetect' your millenium card; you actually
have two graphics cards in the system. Are you trying to
use the Matrox instead of the S3?

What exact kind of sound card do you have?
(does it show up under 'pnpdump'; if so, as what?

Comment 3 Matt Wilson 2000-02-09 06:25:59 UTC
Closing bug, lack of response.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.