Bug 444666 - evolution crashes when copying calender entries
evolution crashes when copying calender entries
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-04-29 16:16 EDT by Tobias Weiss
Modified: 2008-04-30 11:07 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-04-30 11:07:57 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
strace -o evolution (1.65 MB, text/plain)
2008-04-30 10:54 EDT, Tobias Weiss
no flags Details
strace -o [file] evolution (1.65 MB, text/plain)
2008-04-30 10:55 EDT, Tobias Weiss
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 523402 None None None Never

  None (edit)
Description Tobias Weiss 2008-04-29 16:16:05 EDT
Description of problem:

If I copy calender entries within the calender (i.e. to a different day),
evolution crashes.

Version-Release number of selected component (if applicable):

2.22.1

How reproducible:

every time

Steps to Reproduce:
1. go to calender
2. create a entry at one day
3. copy this entry to another day
  
Actual results:

Evolution won't respond, you have to kill it

Expected results:

usable Calender ;)


Additional info:
Comment 1 Milan Crha 2008-04-30 08:17:13 EDT
Sounds very similar to upstream bug:
http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=524121

Can you paste here a stack trace of the crash so we can verify if it's
absolutely same thing, please? Thanks in advance.
Comment 2 Tobias Weiss 2008-04-30 08:47:37 EDT
(In reply to comment #1)
> Sounds very similar to upstream bug:
> http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=524121

No, it does not seem so. I do not see Ev. closing, following these steps.
 
Comment 3 Milan Crha 2008-04-30 09:03:17 EDT
OK, can you paste here your stack trace anyway? After you install debug info
packages (if didn't do yet). Thanks in advance.
Comment 4 Tobias Weiss 2008-04-30 10:54:45 EDT
Created attachment 304239 [details]
strace -o evolution
Comment 5 Tobias Weiss 2008-04-30 10:55:12 EDT
Created attachment 304240 [details]
strace -o [file] evolution
Comment 6 Tobias Weiss 2008-04-30 10:56:44 EDT
ignore comment #4!
Comment 7 Milan Crha 2008-04-30 11:07:57 EDT
Thanks for the update. I thought about "thread apply all bt" from gdb, but this
works too. This one is upstream bug [1] which has committed patch in stable too,
so the fix will be available after next release (probably this Friday or so).
The additional patch there is not necessary to fix this.

[1] http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=523402

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.