This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 446326 - Installer hangs while trying to load Anaconda
Installer hangs while trying to load Anaconda
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
8
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-13 23:57 EDT by Josh
Modified: 2008-08-02 19:40 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-30 09:58:52 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Josh 2008-05-13 23:57:59 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14

Description of problem:
When trying to install Fedora 8 (i386 version) on my computer, I get passed the screen where it asks me to select whether I would like to do a graphical or text only install, the screen scrolls with lots of text, gets to a line which says 'Starting /sbin/loader', or something along those lines, and then it just sits there. The computer isn't frozen (I am able to type), but Anaconda does not load. I have tried both graphical and text-only install, and Kubuntu works on this laptop. The disc is fine (checked on another computer).

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Insert Fedora 8 Installation DVD
2. Select either of the installation options
3. Wait

Actual Results:
Anaconda does not start

Expected Results:
Anaconda should start.

Additional info:
The computer is an Asus G2S - T7500 2.2Ghz Core 2 Duo Centrino processor, nVidia 8600m GT graphics card, 2Gb Ram, and a 300GB Fujitsu MXH2300BT HDD. (Full specs at http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1675&l1=5&l2=74&l3=463&l4=0)
Comment 1 Chris Lumens 2008-05-19 15:59:45 EDT
Is this better in F9?
Comment 2 Rafael Messias Martins 2008-05-21 11:57:45 EDT
I also had this on my Acer Aspire 5630, fixed with this:
http://fedoraproject.org/wiki/Bugs/F8Common#head-ab9c2ff9166fa54eb2c08cd8c51162252b16ad8a
Comment 3 Chris Lumens 2008-05-30 09:58:52 EDT
This should be fixed for F9.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.