Bug 446576 - Everything hangs with "BadName (named color or font does not exist)"
Summary: Everything hangs with "BadName (named color or font does not exist)"
Keywords:
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 430416
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11
Version: 9
Hardware: x86_64
OS: Linux
low
urgent
Target Milestone: ---
Assignee: X/OpenGL Maintenance List
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-05-15 06:58 UTC by Francis Kung
Modified: 2018-04-11 09:51 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-06-25 16:49:57 UTC


Attachments (Terms of Use)
~/.xsession-errors (3.60 KB, application/octet-stream)
2008-05-15 06:58 UTC, Francis Kung
no flags Details

Description Francis Kung 2008-05-15 06:58:52 UTC
Soon after logging in under Gnome, the entire GUI will hang.  Doesn't seem to be
a problem with individual user settings, as I can reproduce it with a
newly-created user.

This is a Fedora 8 install, updated to Fedora 9 using the DVD and then updated
again with "yum update".

The ~/.xsession-errors file shows that all applications (nautilus, gnome-panel,
etc) receive an error, "BadName (named color or font does not exist)", which is
presumably causing the hang.  I've attached a copy of the error file.

Let me know if you need any other info.  Thanks.

Comment 1 Francis Kung 2008-05-15 06:58:54 UTC
Created attachment 305444 [details]
~/.xsession-errors

Comment 2 Francis Kung 2008-05-15 15:49:16 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 430416 ***

Comment 3 Nerijus Baliūnas 2008-05-21 11:34:04 UTC
Francis, could you please reopen this bug according to Comment #33 in bug
430416 ?

Comment 4 Hardy Mayer 2008-05-22 04:46:40 UTC
I disabled xfs and  now all  gnome applications works as before!

Comment 5 Vladimir Kotal 2008-05-26 08:06:43 UTC
Happens here as well after upgrade from FC8 to FC9.

Comment 6 Vladimir Kotal 2008-05-26 08:08:43 UTC
And yes, I can reproduce the hang with newly created user as well.

Comment 7 Matěj Cepl 2008-06-25 16:49:57 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 430416 ***


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.