Bug 446796 - hangs during bootloader installation
hangs during bootloader installation
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 5
Classification: Red Hat
Component: anaconda (Show other bugs)
5.2
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-16 00:01 EDT by Elavazhagan
Modified: 2008-12-10 14:18 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-12-10 14:18:44 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot1 (26.05 KB, image/pjpeg)
2008-05-16 00:01 EDT, Elavazhagan
no flags Details
Screenshot2 (37.25 KB, image/pjpeg)
2008-05-16 00:08 EDT, Elavazhagan
no flags Details
sosreport (1.79 MB, application/octet-stream)
2008-05-16 00:10 EDT, Elavazhagan
no flags Details

  None (edit)
Description Elavazhagan 2008-05-16 00:01:06 EDT
Description of problem:
   Currently we are evaluating RHEL 5.2 Beta version with our otherboards.When 
I am loading 64bit OS in some chipsets, during 6th CD installation the 
bootloader file get loading for infiniti time.  In that stage it showing 
like "installing bootloader" and loading for long time. But system does not 
hanging or rebooting.  
       For both default minimal packages and all packages it show this 
error.Find the attached error page screenshot and sosreport. We have to hard 
boot the machine. After rebooting it gets into the os. 
The following are some motherboards in which we are facing this issue. 
    Intel DQ945GC   
    Intel DQ965GF 
    MS 7253 with K9VGM chipset 
 
regards 
Elavazhagan K 



Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Elavazhagan 2008-05-16 00:01:06 EDT
Created attachment 305611 [details]
Screenshot1
Comment 2 Elavazhagan 2008-05-16 00:08:54 EDT
Created attachment 305612 [details]
Screenshot2
Comment 3 Elavazhagan 2008-05-16 00:10:46 EDT
Created attachment 305613 [details]
sosreport
Comment 4 Roman Rakus 2008-05-16 04:35:25 EDT
Looks like problem of system-config-boot or anaconda. For now changing component
on system-config-boot.
Comment 5 Harald Hoyer 2008-05-16 06:30:37 EDT
definitely anaconda
Comment 6 Chris Lumens 2008-05-16 10:45:15 EDT
Can you please attach /tmp/anaconda.log and /tmp/syslog to this bug report? 
Also are there any unusual error messages on tty3 or tty4?  Thanks.
Comment 7 Chris Lumens 2008-12-10 14:18:44 EST
The information we've requested above is required in order to review this problem report further and diagnose or fix the issue if it is still present.  Since it has been thirty days or more since we first requested additional information, we're assuming the problem is either no longer present in the current RHEL release, or that there is no longer any interest in tracking the problem.

Setting status to "CLOSED: INSUFFICIENT_DATA".  If you still experience this problem after updating to our latest RHEL release and can provide the information previously requested, please feel free to reopen the bug report.

Thank you in advance.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.