Bug 447318 - x86-64 anaconda traceback with F9 netboot from 2008-05-19
x86-64 anaconda traceback with F9 netboot from 2008-05-19
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: anaconda (Show other bugs)
9
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Anaconda Maintenance Team
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-05-19 10:19 EDT by Dan Williams
Modified: 2008-05-19 11:13 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-05-19 11:13:23 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
anaconda debug log of traceback (104.12 KB, text/plain)
2008-05-19 10:19 EDT, Dan Williams
no flags Details

  None (edit)
Description Dan Williams 2008-05-19 10:19:43 EDT
pulled x86-64 netboot iso image from download.fedora.redhat.com; default
partitioning setup (sda1 is NTFS, used the rest for Linux), static IP setup,
de-selected Office Applications in the software install screen.  In the original
(text-mode) dialog asking for the URL of the package repo, I got it wrong, and
corrected it when the GUI mode installer said it couldn't find the right
repodata.xml, which it then found and proceeded to the package listing bits.
Comment 1 Dan Williams 2008-05-19 10:19:43 EDT
Created attachment 305949 [details]
anaconda debug log of traceback
Comment 2 Dan Williams 2008-05-19 10:45:46 EDT
Tried again, giving the correct URL the first time around, no change in the
traceback.
Comment 3 Dan Williams 2008-05-19 11:13:23 EDT
false alarm, i386 media apparently, trying to install from x86-64 repos

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.