Bug 451390 - 4.7 hvm guest installations looking for /dev/xvda device
4.7 hvm guest installations looking for /dev/xvda device
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 447315
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: xen (Show other bugs)
4.7
All Linux
high Severity high
: rc
: ---
Assigned To: Xen Maintainance List
Virtualization Bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-06-13 19:36 EDT by Gurhan Ozen
Modified: 2013-11-03 20:35 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-06-14 06:30:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gurhan Ozen 2008-06-13 19:36:41 EDT
Description of problem:
 Trying to install rhel4u7 guests on a rhel5.2 dom0, anaconda looks for
/dev/xvda device, hence stalling installation. Manually clicking on cancel
button couple times lets the installation continue. Looks like anaconda tries to
open /dev/xvda both when scanning for previous installation and when creating
partitioning table.  


How reproducible:
Very.

Steps to Reproduce:
1. Try to install rhel4u7 guests . I have reproduced this with both i386 and
x86_64 guests. 
2.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Bill Burns 2008-06-14 06:30:46 EDT
Thanks for the report. This is a duplicate of 447315.


*** This bug has been marked as a duplicate of 447315 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.