Bug 452835 - [compiz] OpenOffice.org Impress shows previous slide artifacts fullscreen
[compiz] OpenOffice.org Impress shows previous slide artifacts fullscreen
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: openoffice.org (Show other bugs)
9
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Caolan McNamara
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-06-25 08:22 EDT by Domingo Becker
Modified: 2008-07-31 04:25 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: F-9
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-07-31 04:25:47 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the wrong rendered image when in F5 (490.63 KB, image/png)
2008-06-25 08:22 EDT, Domingo Becker
no flags Details
a presentation file to see the bug (291.01 KB, application/vnd.oasis.opendocument.presentation)
2008-06-25 08:25 EDT, Domingo Becker
no flags Details

  None (edit)
Description Domingo Becker 2008-06-25 08:22:20 EDT
Description of problem:
OO.o Impress shows incorrect images for the slides of a presentation.
It normally used to crash when trying to show the presentation (pressing F5),
but with today's update 2.4.1-17.4.fc9 it doesn't crash anymore.
But it shows wrong images.

Version-Release number of selected component (if applicable):
openoffice.org-2.4.1-17.4.fc9

How reproducible:
Open the attached presentation file and press F5.

Steps to Reproduce:
1. Open the presentation file attached
2. Press F5, then press an arrow key or click with the mouse to go to next
screen. It will render a wrong image.
3.
  
Actual results:
The results are shown in the png attached image.

Expected results:


Additional info:
My smolt: http://www.smolts.org/show?uuid=pub_66965710-8ee7-48ec-acdd-3cac71e6d60d

I have desktop effects enabled.
Comment 1 Domingo Becker 2008-06-25 08:22:20 EDT
Created attachment 310257 [details]
the wrong rendered image when in F5
Comment 2 Domingo Becker 2008-06-25 08:25:01 EDT
Created attachment 310258 [details]
a presentation file to see the bug
Comment 3 Caolan McNamara 2008-07-08 11:37:56 EDT
I see it with compiz enabled (most times, but not always), and not with it
disabled. I'd like to blame some compiz problem, but I'm unsure as to how to
prove that one way or the other.

caolanm->ajax: any tips on identifying the culprit here ?
Comment 4 Domingo Becker 2008-07-08 17:55:39 EDT
Thanks for the tip Caolan.
It works fine with compiz disabled.
It seems to be a problem with compiz-gnome instead of openoffice.
oo.o writer and calc do something strange too, not always (to test it, open a
long document and press the down arrow key).
I tested oo.o impress and it works.
I'm testing oo.o writer, and it seems to work fine so far, with desktop effects
disabled.
There's another culprit and I think it's compiz-gnome.
For my presentations I will use my F9 with compiz disabled until this bug is fixed.

Thanks again.

Domingo Becker (es)
Comment 5 Domingo Becker 2008-07-28 07:40:33 EDT
The bug is fixed.
I tested today after an update and it does not those strange things anymore. 
The fix came in an update between 2008-07-08 and 2008-07-28. I can't say which
one because I wasn't testing since the last comment.
Thanks a lot.

Domingo Becker
Comment 6 Caolan McNamara 2008-07-31 04:25:47 EDT
Well, what'd you know, the same here. Must have gotten fixed in some other
component after all :-)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.