Bug 45284 - Serial console does not work properly during init
Serial console does not work properly during init
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: SysVinit (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
David Lawrence
http://bugs.debian.org/cgi-bin/bugrep...
:
: 42280 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-06-21 03:57 EDT by Need Real Name
Modified: 2014-03-16 22:21 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-06-21 14:55:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-06-21 03:57:00 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0)

Description of problem:
When init starts, it does not properly initialize the tty for serial 
consoles.  The URL explains the situation and a patch to remedy the 
problem.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Configure system to support serial console.
2. Boot
3. Try to press 'I' to do an interactive startup.
4. Find that 'I' does not work through serial console.
	

Actual Results:  Nothing.

Expected Results:  Interactive startup should be envoked.

Additional info:  That's as simple as it gets.
Comment 1 Bill Nottingham 2001-06-21 14:49:14 EDT
*** Bug 42280 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 2 Bill Nottingham 2001-06-21 14:54:58 EDT
Fixed in SysVinit-2.78-17; thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.