Bug 453474 - The field msgTxnDequeues always shows zero
Summary: The field msgTxnDequeues always shows zero
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Enterprise MRG
Classification: Red Hat
Component: qpid-qmf
Version: beta
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: 1.1
: ---
Assignee: Ted Ross
QA Contact: Jeff Needle
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2008-06-30 20:49 UTC by Rajith Attapattu
Modified: 2011-08-12 16:01 UTC (History)
3 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-02-04 15:37:49 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHEA-2009:0035 0 normal SHIPPED_LIVE Red Hat Enterprise MRG Messaging 1.1 Release 2009-02-04 15:33:44 UTC

Description Rajith Attapattu 2008-06-30 20:49:15 UTC
When using qpid-tool you could see that msgTxnDequeues always shows zero even
when valid dequeues are happening.

Comment 1 Ted Ross 2008-12-02 12:57:36 UTC
Fixed in upstream rev 722446.

Comment 3 Jan Sarenik 2009-01-07 15:06:45 UTC
Tested with

  $ ssh <host>
  $ /etc/init.d/qpidd restart
  $ perftest --tx 5 &
  $ qpid-tool
   qpid: list queue
   qpid: show <number_of_perftest0_queue>

Version 687156 verified to be buggy because 'msgTxnDequeues' is always '0'.

Version 728142 fixed and works on all architectures.

Comment 5 errata-xmlrpc 2009-02-04 15:37:49 UTC
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2009-0035.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.