Bug 453647 - Incorrect display under System Status
Incorrect display under System Status
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Spacewalk
Classification: Community
Component: WebUI (Show other bugs)
0.1
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Justin Sherrill
Red Hat Satellite QA List
:
Depends On:
Blocks: space04
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-01 13:23 EDT by Rob See
Modified: 2009-01-22 11:29 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-22 11:29:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rob See 2008-07-01 13:23:39 EDT
Description of problem:
When viewing the overview page (list of servers) and updates are needed, it
indicates that fact. When you go in to view details of one server, if there are
updates, but no relevant errata, the page will show "System is up to date" under
the System Status section. 

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Have a server that needs updating, and don't use errata
2. View the server on the list page, it will show updates needed
3. View the server detail, and the Server Status says Up To Date 
  
Expected results:
System Status should say that updates are needed.

Additional info:
Comment 1 Jay Dobies 2009-01-09 16:44:34 EST
Take a look at 369651 - https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=369651

This might not still be an issue given the changes that were made as part of that bug.
Comment 2 Justin Sherrill 2009-01-09 17:35:27 EST
Looks like this is fixed, i believe in relation to some of the work jdob has done.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.