Bug 456299 - issue with kdm and generic-logos
issue with kdm and generic-logos
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: generic-logos (Show other bugs)
rawhide
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Rex Dieter
Fedora Extras Quality Assurance
: FutureFeature
Depends On:
Blocks: F11Target
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-07-22 13:54 EDT by Sebastian Dziallas
Modified: 2009-04-22 18:05 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-22 18:05:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Sebastian Dziallas 2008-07-22 13:54:42 EDT
We're running into a problem when using generic-logos instead of fedora-logos,
for example on a KDE-based spin: Since generic-logos does apparently not contain
a kdm theme, the user isn't able to login (unless he has specified automatic
logon). Therefore, KDE-based spins using generic-logos are not really usable
after being installed.
Comment 1 Rex Dieter 2008-07-22 13:56:49 EDT
I'll take care of this (eventually).  My bad for adding theme stuff only to 
fedora-logos, and missing the matching bits in generic-logos. 

nobody noticed, until now, curses.  :) 
Comment 2 Bill Nottingham 2008-07-22 14:01:01 EDT
The last time I tried, KDM fell back fine without a specific theme. Is there not
a default one?
Comment 3 Rex Dieter 2008-07-22 14:08:38 EDT
Just double-checked, kdm crash-n-burn if it's configured theme cannot be found.
 (in this case, FedoraWaves).  

Fwiw, only problematic parts in fedora-logos is the ksplash theme (that does
include the fedora logo).
Comment 4 Rex Dieter 2008-07-22 14:09:52 EDT
longer-term, kdm needs fixing to fail gracefully (and possibly try some
failsafe/default theme).
Comment 5 Christopher D. Stover 2008-10-26 23:35:43 EDT
Is this still a generic-logos problem or a KDE issue Rex?  I wasn't sure whether to change the component or not based on your comments.
Comment 6 Rex Dieter 2009-04-22 16:50:05 EDT
Still a generic-logos issue (I think)... I'll try to work on this to be resolved for f11 at least.
Comment 7 Bill Nottingham 2009-04-22 18:05:03 EDT
I can't reproduce this with 11.0.0-1. Please reopen if it still fails for you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.