Bug 4563 - DOS-mode AutoBoot doesn't work
DOS-mode AutoBoot doesn't work
Status: CLOSED NEXTRELEASE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: aboot (Show other bugs)
6.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
: 5457 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-08-17 04:26 EDT by Riley H Williams
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-08-17 10:33:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Riley H Williams 1999-08-17 04:26:51 EDT
On systems without CD-boot facilities, trying to install
by booting into DOS and running autoboot.bat doesn't work.
This is because the path for initrd.img is invalid.

By experiment, I discovered that the following alternative
contents for this file work as required:

 Q> loadlin autoboot/vmlinuz initrd=autoboot/initrd.img
Comment 1 Bill Nottingham 1999-08-17 10:33:59 EDT
this is fixed in the latest Raw Hide install image...
Comment 2 Bill Nottingham 1999-09-30 15:06:59 EDT
*** Bug 5457 has been marked as a duplicate of this bug. ***

There appears to be a problem with installing RH 6.0 from
CD-ROM on a system where DOS is present, as the instructions
to do D: then CD \DOSUTILS then AUTOBOOT fails at the final
step with reports of a missing file.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.