Bug 458601 - Text become garbled when running compiz
Text become garbled when running compiz
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: compiz (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Kristian Høgsberg
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-08-10 15:56 EDT by Andreas Tunek
Modified: 2008-10-23 16:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-10-23 16:26:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
the log file (143.63 KB, application/octet-stream)
2008-09-10 15:21 EDT, Andreas Tunek
no flags Details

  None (edit)
Description Andreas Tunek 2008-08-10 15:56:52 EDT
Description of problem:
All text in menus etc become garbled when running compiz.

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.8.0-21

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Start compiz.
2. Watch text get garbled.
3.
  
Actual results:
You can't read text.

Expected results:
You can read text.

Additional info:
Comment 1 Matěj Cepl 2008-09-09 19:07:20 EDT
Thanks for the bug report.  We have reviewed the information you have provided above, and there is some additional information we require that will be helpful in our diagnosis of this issue.

Please attach your X server config file (/etc/X11/xorg.conf) and X server log file (/var/log/Xorg.*.log) to the bug report as individual uncompressed file attachments using the bugzilla file attachment link below.

Could you please also try to run without any /etc/X11/xorg.conf whatsoever and let X11 autodetect your display and video card? Attach to this bug /var/log/Xorg.0.log from this attempt as well, please.

We will review this issue again once you've had a chance to attach this information.

Thanks in advance.
Comment 2 Andreas Tunek 2008-09-10 15:21:55 EDT
Created attachment 316344 [details]
the log file
Comment 3 Andreas Tunek 2008-09-10 15:23:25 EDT
I don't have an xorg.conf file.
Comment 4 Matěj Cepl 2008-09-10 16:42:47 EDT
Would it be possible to get screenshot (or a real photo of the screen) to understand what's the problem, please?
Comment 5 Andreas Tunek 2008-09-11 15:54:47 EDT
Currently xorg restarts if I try to start compiz. Hopefully this will change and I will post a screenshot then.
Comment 6 Andreas Tunek 2008-10-23 16:26:34 EDT
Fixed in the latest drivers or Compiz.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.