Bug 460152 - Updating a bug includes "No recipient addresses found in header" message
Updating a bug includes "No recipient addresses found in header" message
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Bugzilla
Classification: Community
Component: Creating/Changing Bugs (Show other bugs)
3.2
All Linux
medium Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: PnT DevOps Devs
https://bugzilla.redhat.com/process_b...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-08-26 10:27 EDT by Rob Landry
Modified: 2013-06-23 22:19 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-08-28 15:27:14 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Rob Landry 2008-08-26 10:27:17 EDT
Description of problem:

after updating a bug, above the page header bz prints "No recipient addresses found in header" and continues to print the page as normal.  This happened twice, once with bz 447769 and 459721.  The page appears to be normal and includes that it thinks it sent mail to a series of people.  I believe the fields all updated correctly, simply that it printed this message, which looks a bit like perhaps it didn't send the mail?


How reproducible:

Happened the last two times I've updated bugs.


Steps to Reproduce:
1. opened my hts bugs list (saved query)
2. opened in a new tab the bugs above
3. add a comment, on one bz added a needinfo status
4. select commit
  
Actual results:
Page prints normal except that it starts with the above message.

Expected results:
There would be no message above the header.
Comment 1 David Lawrence 2008-08-28 15:27:14 EDT
This should now be fixed after the latest update (today).

Dave

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.