Bug 46129 - swat does not work
swat does not work
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: samba (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-06-26 20:58 EDT by Bill Shook
Modified: 2007-04-18 12:34 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-06-27 19:06:10 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill Shook 2001-06-26 20:58:22 EDT
Description of Problem:
swat connection refused

How Reproducible:

Steps to Reproduce:
1. pick swat from the menu---connection refused
2. enter refused

Actual Results:

Expected Results:

Additional Information:
swat configuration file for 7.1 has changed style and place. It is now
found in /etc/xinetd.d/swat. However, it is wrong! Change the line "server
= /usr/sbin/swat swat" to "server = /usr/sbin/swat". It works then,
assuming "disable = no".
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2001-06-27 19:06:05 EDT
It already is that... which version of swat are you running?
Comment 2 Trond Eivind Glomsrxd 2001-06-28 12:09:04 EDT
Version reported against was samba 2.0.8-1.7.1 (no longer current), and I've
verified that this problem is not present in that package.

Comment 3 Need Real Name 2001-07-06 11:29:50 EDT
I use samba 2.0.10 and I modified the /etc/xinetd.d/swat file (I wrote
disable=no), however, as root, swat does not work. The connection is refused. 

Is that normal?

Comment 4 Trond Eivind Glomsrxd 2001-07-06 11:37:12 EDT
I'd guess that xinetd either isn't running, or you haven't done a "service
xinetd reload" after the change.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.