Bug 461647 - Changing configuration parameters for Autotools causes NPE
Changing configuration parameters for Autotools causes NPE
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse-cdt (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnston
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-09 13:48 EDT by Jeff Johnston
Modified: 2008-09-30 15:44 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-09-30 15:44:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Eclipse Project 249200 None None None Never

  None (edit)
Description Jeff Johnston 2008-09-09 13:48:42 EDT
Description of problem:

Using the Project Preferences to change the configuration settings causes a NPE to occur in AutotoolsMakeBuilder.hasTargetBuilder().  The problem does not occur when the Apply button is hit, but when the Ok button is.

Version-Release number of selected component (if applicable):

eclipse-cdt-5.0.0-5

How reproducible:

Open Project->Properties->C/C++ Build->Settings->Tools Settings

Alter the configure parameters and hit Apply

Then hit Ok button.  An NPE will appear in the log

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.