Bug 462457 - redhat wpmu theme doesn't show heading1 content in posts
redhat wpmu theme doesn't show heading1 content in posts
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Collaboration Applications
Classification: Retired
Component: Wordpress (Show other bugs)
Backlog
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Red Hat Collaboration Tools
Sudhir Mallamprabhakara
:
Depends On:
Blocks: BackLog
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-16 10:06 EDT by Bret McMillan
Modified: 2010-06-23 15:27 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-06-23 15:27:40 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bret McMillan 2008-09-16 10:06:55 EDT
Description of problem:
If a user authors a post, and uses "Heading 1" in the editor on a bit of text, that text will not show up in the read-view of the blog.

See:

https://blogs.corp.redhat.com/bretm/2008/09/16/status-update/

for a specific example.
Comment 1 David Lawrence 2008-10-06 12:35:13 EDT
Moving to product "Red Hat Collaboration Applications".
Comment 2 Anne Cressman 2008-11-18 12:12:12 EST
See User Story #50287.
Comment 3 Bret McMillan 2010-06-23 15:27:40 EDT
Closing old collaboration-related bugs.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.