Bug 464398 - Nothing displayed in the oVirt Smart Pool Add Pool Dialog
Nothing displayed in the oVirt Smart Pool Add Pool Dialog
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Virtualization Tools
Classification: Community
Component: ovirt-server-suite (Show other bugs)
unspecified
All Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Scott Seago
: Desktop
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-09-28 02:08 EDT by Vivian Bian
Modified: 2010-03-16 13:15 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-12-03 02:17:12 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
There is nothing displayed in the dialog (109.89 KB, image/png)
2008-09-28 02:08 EDT, Vivian Bian
no flags Details
fix patch attached (1.28 KB, patch)
2008-10-07 10:39 EDT, Scott Seago
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Vivian Bian 2008-09-28 02:08:31 EDT
Created attachment 317889 [details]
There is nothing displayed in the dialog

Description of problem:

When click the Add Pool menu item in the Smart Pool-Pool management Page,there is nothing displayed in the popped up dialog
Version-Release number of selected component (if applicable):
ovirt 0.93-1

How reproducible:

Always
Steps to Reproduce:
[Prerequisite]
   make sure you have created some hardware pool and virtual machine pool before
[Steps]
1.open the oVirt Administration User Interface
2.Navigate to the Smart Pool's Pool management Page 
3.Click the Add Pool menu item in the Content Pane
  
Actual results:

A dialog popped up without any optional pool in the dialog,although we have created some pools before
Expected results:
the dialog could pop up with the optional pools in it

Additional info:
Comment 1 Scott Seago 2008-10-07 10:39:40 EDT
Created attachment 319647 [details]
fix patch attached
Comment 2 Jia Dong 2008-12-03 02:17:12 EST
I tested this bug for ovirt-0.95 on fedora 9.And it has been modified and works well.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.