Bug 46956 - lilo spews to laser printer when boot fails
Summary: lilo spews to laser printer when boot fails
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Raw Hide
Classification: Retired
Component: lilo (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 1.0
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Doug Ledford
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-07-02 14:20 UTC by Jonathan Kamens
Modified: 2007-04-18 16:34 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-07-02 14:20:06 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Jonathan Kamens 2001-07-02 14:20:02 UTC
I upgraded to lilo-21.4.4-14 and didn't rerun /sbin/lilo (that should
happen automatically, but that's another bug report).  My machine wouldn't
boot properly the next time I rebooted -- it printed "LI" and then beeped
continuously.  In addition, to that, however, it spewed the contents of my
console to my laser printer over and over again.  I can't find this
documented anywhere, nor can I figure out how to make this behavior go
away.  This is Very Bad.

Comment 1 Jeremy Katz 2002-06-04 06:32:42 UTC
That's just random bios brokenness that causes it to print... lilo isn't doing
anything itself which would do so.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.