This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 470786 - Changing the grouping methods doesn't work in Jamendo database
Changing the grouping methods doesn't work in Jamendo database
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: amarok (Show other bugs)
rawhide
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Aurelien Bompard
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-11-10 04:57 EST by Sebastian Vahl
Modified: 2008-11-11 09:52 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-11-11 09:52:44 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
terminal output (84.44 KB, text/plain)
2008-11-10 05:05 EST, Sebastian Vahl
no flags Details


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
KDE Software Compilation 174851 None None None Never

  None (edit)
Description Sebastian Vahl 2008-11-10 04:57:00 EST
Description of problem:
amarok seems not to be able to change the grouping methods in the Jamendo database. If you try a different "Group by" method, the album list would be cleared until you restart amarok.
Also amarok seems to not quit properly when this issue happens. At least the amarok process is still active (ps -ae | grep amarok) and you have to kill it manually to be able to start amarok again.


Version-Release number of selected component (if applicable):
amarok-1.94-2.fc10.x86_64

How reproducible:
ever

Steps to Reproduce:
1. start amarok
2. switch to Internet/Jamendo
3. Update the jamendo database and wait until it's finished
4. change to a different method in "Group by"

  
Actual results:
nothing is displayed 

Expected results:
the albums should be displayed with the chosen grouping method

Additional info:
I've started with a clean amarok configuration as advised in one of the beta release announcements.
Comment 1 Sebastian Vahl 2008-11-10 05:05:30 EST
Created attachment 323052 [details]
terminal output

I've copied the full terminal output after starting amarok in this file. This maybe a start for debugging. But I could also create a proper traceback if needed.
Comment 2 Rex Dieter 2008-11-10 09:03:04 EST
bugs.kde.org please.
Comment 3 Sebastian Vahl 2008-11-11 06:05:22 EST
Done: https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=174851
Comment 4 Rex Dieter 2008-11-11 09:52:44 EST
thanks!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.