Bug 47103 - ne module does not work
Summary: ne module does not work
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i686 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Brent Fox
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2001-07-03 09:27 UTC by Zoltan Arpadffy
Modified: 2007-04-18 16:34 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-07-03 18:37:28 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Zoltan Arpadffy 2001-07-03 09:27:27 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0)
... it's a shame, but I don't have network any more.

Description of problem:
ne module does not work in RH 7.1, I don't know is it a kernel or RH bug, 
but it will be nice that after upgrade to be supported all my hardware, 
even old ISA bus NE2K network card.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Take one machine with NE2K compatible ISA network card
2. Install RH 7.1
3. Define ne module ro device...

	

Actual Results:  1. ifconfig respons OK
2. but no network traffic can make

Expected Results:  fully operational eth device

Additional info:

Comment 1 Brent Fox 2001-07-03 18:37:25 UTC
So the installer worked ok, except that the ne driver doesn't work after upgrading?

Comment 2 Brent Fox 2001-07-13 15:36:47 UTC
Closing due to inactivity. Please reopen if you have more information.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.