Bug 471230 - multi-org, after updating the name of an org, no confirmation message is present
multi-org, after updating the name of an org, no confirmation message is present
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Spacewalk
Classification: Community
Component: Server (Show other bugs)
0.4
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Shannon Hughes
wes hayutin
https://dhcp231-158.rdu.redhat.com/rh...
:
Depends On:
Blocks: space04
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2008-11-12 10:38 EST by wes hayutin
Modified: 2009-01-22 11:30 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-22 11:30:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description wes hayutin 2008-11-12 10:38:05 EST
Description of problem:

In prior releases of multi-org, after you update an org name to lets say "newName"
you would get a message.

"Organization newName was successfully updated."


Currently in .4 you get no message


recreate.
1. create a new org
2. update the org naem
3. notice there is no message
Comment 1 Shannon Hughes 2008-12-09 15:45:57 EST
i was actually seeing the org name not even getting updated in the db. this is fixed now.
Comment 2 wes hayutin 2008-12-16 09:36:06 EST
verified
got Organization org1autoasdf was successfully updated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.