Bug 47344 - Some icons do not load un klyx
Some icons do not load un klyx
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Powertools
Classification: Retired
Component: klyx (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-07-04 20:41 EDT by Alessandro Falaschi
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-05-16 12:50:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alessandro Falaschi 2001-07-04 20:41:54 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.76 [en] (X11; U; Linux 2.4.2-2 i586)

Description of problem:
The klyx-0.11-2.i386.rpm package seems to not show .xbm files. 
In particular, icons about brackets end special caracters are missing.
I then tried klyx-0.10.0-4.i386.rpm on RH7.1 with qt1 compatibility. These
icons shows up well, but now problems arise with icons in the tool bar.

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install the pakage
2. launch klyx
3. try to see the brackets menu
	

Actual Results:  a series of missing icons

Expected Results:  all the different type of brackets

Additional info:
Comment 1 David Lawrence 2003-05-16 12:50:48 EDT
Closing as WONTFIX due to end of life of the Power Tools product line. Please
open a new bug report under the Red Hat Linux product if the component is still
included in the base Red Hat distribution.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.