Bug 47858 - Extreme wait without feedback
Extreme wait without feedback
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
Brock Organ
: FutureFeature
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2001-07-07 21:58 EDT by Stephen John Smoogen
Modified: 2007-04-18 12:34 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Enhancement
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-08-19 20:13:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Stephen John Smoogen 2001-07-07 21:58:05 EDT
Description of Problem:

I did an everything install on my 200Mhz MMX box today. It has 128M and a 6 
gig hard-drive. After the install had finished writing partitions, but 
before it began the Pre-Install counter.. the machine sat for 4 minutes not 
showing any status change. Looking at ps auxww showed anaconda process 
running at 30% cpu but nothing else taking up much.

How Reproducible:
reproduced 3 times.

I think that if this an ext3 issue or a package finding issue that we 
should display at least a small screen saying 


that fades or blinks in and out so that the user doesnt think the 
machine/install hard locked.
Comment 1 Stephen John Smoogen 2001-08-19 20:13:39 EDT
The RC1 install looks much better.
 All the waits except one were accompanied with a popup telling me what was
going on. The one that didnt have a pop-up seems to have been package selection
or soemthing. I couldnt see anything on ALT-F1{..F6} to tell me what was going
on. However.. the install didnt take anywhere as long as Beta1 did


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.