Bug 479097 - No torrent shown in menu
Summary: No torrent shown in menu
Keywords:
Status: CLOSED UPSTREAM
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: deluge
Version: rawhide
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Peter Gordon
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL: http://dev.deluge-torrent.org/ticket/704
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2009-01-07 05:46 UTC by Mamoru TASAKA
Modified: 2009-01-07 23:13 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-07 23:13:58 UTC
Type: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshort of deluge 1.1.0 rc3 (175.33 KB, image/png)
2009-01-07 05:46 UTC, Mamoru TASAKA
no flags Details
debug message for 1.1.0 rc3 (14.72 KB, text/plain)
2009-01-07 05:47 UTC, Mamoru TASAKA
no flags Details
screenshort of deluge 1.1.0 rc2 (129.62 KB, image/png)
2009-01-07 05:47 UTC, Mamoru TASAKA
no flags Details
workaround for this issue (1.01 KB, patch)
2009-01-07 06:46 UTC, Mamoru TASAKA
no flags Details | Diff
Patch from upstream (446 bytes, patch)
2009-01-07 13:45 UTC, Mamoru TASAKA
no flags Details | Diff

Description Mamoru TASAKA 2009-01-07 05:46:25 UTC
Created attachment 328346 [details]
screenshort of deluge 1.1.0 rc3

Description of problem:
With 1.1.0 rc3 no torrents are shown in the menu
window.

Version-Release number of selected component (if applicable):
deluge-1.1.0-0.2.rc3.fc11.noarch

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. launch deluge
2.
3.
  
Actual results:
see the attached screenshot

Expected results:
see the attached screenshot of RC2

Additional info:

Comment 1 Mamoru TASAKA 2009-01-07 05:47:10 UTC
Created attachment 328347 [details]
debug message for 1.1.0 rc3

Comment 2 Mamoru TASAKA 2009-01-07 05:47:32 UTC
Created attachment 328348 [details]
screenshort of deluge 1.1.0 rc2

Comment 3 Mamoru TASAKA 2009-01-07 06:46:11 UTC
Created attachment 328350 [details]
workaround for this issue

The attached patch seems to work for me.

Comment 4 Mamoru TASAKA 2009-01-07 13:45:48 UTC
Created attachment 328371 [details]
Patch from upstream

I just checked the upstream svn and actually
this was fixed in rev 4492. Would you apply the patch
attached ?

Comment 5 Peter Gordon 2009-01-07 22:50:51 UTC
Yeah, I'm experiencing the same error here, though with a slightly different outcome (the torrent is still displayed but simply stays in a state of "Error").

The upstream patch you mention seems to fix this issue as well. I'll commit it momentarily and build a rawhide update.

Thanks for the bug report!

Comment 6 Peter Gordon 2009-01-07 23:13:58 UTC
Committed the upstream patch as mentioned, and built to rawhide (deluge-1.1.0-0.3.rc3.fc11). Please don't hesitate to reopen this bug with further details if this issue perists. :)


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.