This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 480194 - SSM package removal doesn't work
SSM package removal doesn't work
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 456467
Product: Spacewalk
Classification: Community
Component: WebUI (Show other bugs)
0.4
All Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Shannon Hughes
Red Hat Satellite QA List
:
Depends On:
Blocks: space04
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-01-15 12:15 EST by Jay Dobies
Modified: 2009-01-15 12:19 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-01-15 12:19:28 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jay Dobies 2009-01-15 12:15:55 EST
Description of problem:
Everything in the workflow for removing packages through the SSM looks ok, however after selecting confirm on the confirmation page, the message appears saying "0 package removals have been scheduled" and no events are created on the system.


Version-Release number of selected component (if applicable):
Spacewalk 0.4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Navigate the SSM selecting one or more packages to remove
2. Hit confirm at the end of the workflow
3.
  
Actual results:
A message indicates 0 packages are set for removal. No events are created.

Expected results:
The message should correctly display what is selected for removal and the remove event should be created.

Additional info:
Comment 1 Jay Dobies 2009-01-15 12:19:28 EST
Not sure why I filed this as a new bug, closing as duplicate.

*** This bug has been marked as a duplicate of bug 456467 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.