Bug 484368 - SSM Package Install Filtering Not Working
SSM Package Install Filtering Not Working
Product: Red Hat Satellite 5
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Clifford Perry
Red Hat Satellite QA List
: Triaged
Depends On:
Blocks: 462714 479461
  Show dependency treegraph
Reported: 2009-02-06 09:37 EST by Devan Goodwin
Modified: 2014-05-09 06:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2014-05-09 06:38:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Devan Goodwin 2009-02-06 09:37:11 EST
SSM package filtering when installing new packages seems to be not working at all.

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Add systems to SSM.
2. SSM -> Packages -> Install -> (select channel)
3. Filter for any package, even something in the first page displayed.
Actual results:

The empty list below is filtered.
Clear filter to see all 1,738 items.

Additional info:

By changing the list size and using pagination you can actually find whatever package you're looking for.
Comment 2 Clifford Perry 2014-05-09 06:38:39 EDT
We have not addressed this specific bug in over 5 years years. This does not seem to have an active customer case with the bug report either. Closing out as wontfix to clear from backlog. 

Please re-open if you disagree and wish further review.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.