Bug 487902 - Mail notification plugin does not play sound file
Mail notification plugin does not play sound file
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: evolution (Show other bugs)
10
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matthew Barnes
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-02-28 23:27 EST by Mustafa Mehmed
Modified: 2009-03-01 07:24 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-03-01 07:24:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
GNOME Desktop 513762 None None None Never

  None (edit)
Description Mustafa Mehmed 2009-02-28 23:27:46 EST
Description of problem:
The Mail Notification plugin in evolution does not play the selected sound at all. Does play the "beep" sound at the config screen, but nothing else.

Version-Release number of selected component (if applicable):
evolution-2.24.4-1.fc10.i386

How reproducible:
Go to "plugin manager" in "evolution". Select "mail notification", select "configure" tab, select "Play sound when new messages arrive", select "play sound file" and choose a file (my case it is a wav file). Press Play button - sound does not play. Choose "beep" instead, beeps OK.

Steps to Reproduce:
1. See above in "How reproducible"
2.
3.
  
Actual results:
No sound plays

Expected results:
Play selected sound file

Additional info:
Comment 1 Matthew Barnes 2009-03-01 07:24:06 EST
Thanks for the bug report.  We're already tracking this problem upstream.  Please see [1] for further updates.

[1] http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=513762

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.