Bug 492032 - Binary attribute
Binary attribute
Status: ON_QA
Product: penrose
Classification: Retired
Component: Engine (Show other bugs)
2.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jim Whitehurst
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 471500
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-03-24 21:25 EDT by Noam
Modified: 2016-01-28 16:59 EST (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot (207.17 KB, image/jpeg)
2009-03-24 21:25 EDT, Noam
no flags Details

  None (edit)
Description Noam 2009-03-24 21:25:13 EDT
Created attachment 336575 [details]
screenshot

Binary attribute is represented as "string" attribute type.

for example, if we configure a picture attribute to be a binary at penrose server and then connect with any LDAP prowser and checking the properties of that attribute, then the type of the attribute is displayed as string and not as binary. please see the screenshot.
Comment 1 Endi Sukma Dewata 2009-03-27 13:50:30 EDT
The attribute shown in the screenshot is a url, which is a string according to the schema. Please try using the jpegPhoto attribute or some other binary attributes.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.