Bug 49302 - Could'nt install packages
Could'nt install packages
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2001-07-17 15:10 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:34 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2001-07-18 15:28:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
when installing packages, it crashes (979 bytes, text/plain)
2001-07-17 15:11 EDT, Need Real Name
no flags Details

  None (edit)
Description Need Real Name 2001-07-17 15:10:15 EDT
Description of Problem:
Error at installation when starts installing the packages

How Reproducible:
I have 4 partitions on a 20gb hdd, 
1-vfat, 850 mb, 
2-linux native, 2gb
3-linux swap, 120mb
4-vfat 8,5 gb
5-vfat 8,5gb

Steps to Reproduce:
1. in disk druid i've added the paths /dosc,/dosd,/dose
2.
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Need Real Name 2001-07-17 15:11:21 EDT
Created attachment 23917 [details]
when installing packages, it crashes
Comment 2 Brent Fox 2001-07-17 15:52:06 EDT
I would try the install again, but don't make mount points for your windows
partitions.  Try setting them up after the install.  Does that help?
Comment 3 Need Real Name 2001-07-18 13:34:57 EDT
Yes, that helped. The installation runs now smoothly. Thank you :))
Comment 4 Brent Fox 2001-07-18 15:28:07 EDT
Yes, there were some problems with mounting DOS partitions with 7.0.  Some still
exist in 7.1, although it's a lot less.  Glad to know things are working now. 
Thanks for your report.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.