Bug 493131 - Font artifacts on ATI Radeon X800 for accelmethod "exa"
Font artifacts on ATI Radeon X800 for accelmethod "exa"
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xorg-x11-drv-ati (Show other bugs)
rawhide
x86_64 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Airlie
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-03-31 14:12 EDT by Joachim Frieben
Modified: 2009-04-07 00:41 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: xorg-x11-drv-ati-6.12.1-6.fc11
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-04-07 00:41:21 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Screenshot of 'xmgrace' showing font corruption for accelmethod "exa" (4.96 KB, image/png)
2009-03-31 14:12 EDT, Joachim Frieben
no flags Details

  None (edit)
Description Joachim Frieben 2009-03-31 14:12:37 EDT
Created attachment 337371 [details]
Screenshot of 'xmgrace' showing font corruption for accelmethod "exa"

Description of problem:
After installing current "rawhide" on a system equipped with an ATI Radeon X800 video card, axis labels in 'xmgrace' exhibit a blue background.

Version-Release number of selected component (if applicable):
xorg-x11-drv-ati-6.12.0-2.fc11.x86_64

How reproducible:
Always.

Steps to Reproduce:
1. Use 'xmgrace' for plotting some data set.
  
Actual results:
Black axis labels are rendered on top of blue boxes whereas the global background color is white making labels essentially unreadable.

Expected results:
Black axis labels are rendered on a white background.

Additional info:
Enforcing use of acceleration architecture "xaa" allows to restore proper behaviour.
Comment 1 François Cami 2009-04-06 16:57:49 EDT
    Thanks for the bug report. We have reviewed the information you have provided above, and there is some additional information we require that will be helpful in our diagnosis of this issue. 

    Please attach X server log file (/var/log/Xorg.*.log) and the output of "dmesg" to the bug report as individual uncompressed text/plain file attachments using the bugzilla file attachment link below. Please also include all the needed information to run "xmgrace" properly i.e. the full command line or dataset.

    Could you please also try with the latest xorg-x11-drv-ati and kernel available from :
http://koji.fedoraproject.org/koji/packageinfo?packageID=8
http://koji.fedoraproject.org/koji/packageinfo?packageID=95

    We will review this issue again once you've had a chance to attach this information. 

    Thank you in advance. 

---
Fedora Bugzappers volunteer triage team
https://fedoraproject.org/wiki/BugZappers

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.