Bug 493659 - xsane launch but nothing appear on desktop
xsane launch but nothing appear on desktop
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: xsane (Show other bugs)
rawhide
x86_64 Linux
low Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Nils Philippsen
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-02 10:47 EDT by dominique
Modified: 2009-05-05 05:01 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-05-04 21:37:15 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
xsane-strace.txt (672.28 KB, text/plain)
2009-04-02 12:35 EDT, dominique
no flags Details

  None (edit)
Description dominique 2009-04-02 10:47:59 EDT
Description of problem:
I have an Epson DX5050 all-in-one and when I launch xsane I ear my scanner, but I have not gui of xsane on desktop.
When I launch xsane by console, there is no errors messages.
I try launch xsane as root, but same results.
 
-Fedora11 rawhide beta, kde 4.2.2.
Comment 1 Nils Philippsen 2009-04-02 11:56:09 EDT
Please run xsane via strace (as your normal user):

     strace -Ff -o /tmp/xsane-strace.txt xsane

Let it sit for a while, then interrupt it (Ctrl+C) and attach the resulting strace output /tmp/xsane-strace.txt to this ticket.

Do you have a smolt profile online so that I can look up your hardware?
Comment 2 dominique 2009-04-02 12:35:05 EDT
Created attachment 337845 [details]
xsane-strace.txt
Comment 3 dominique 2009-04-02 12:36:00 EDT
I have not smolt profile, what do you want know?
Comment 4 dominique 2009-04-05 02:01:11 EDT
HI
I have made a smolt profile, here: http://www.smolts.org/client/show/?uuid=pub_5942762a-094c-4aee-932d-09f868970969
Comment 5 dominique 2009-04-06 11:38:32 EDT
And I made profile for rawhide:
http://www.smolts.org/client/show/pub_4d079cd9-8708-453e-866c-04f730bc22aa
Comment 6 dominique 2009-05-04 01:13:10 EDT
Hi
The new package xsane-0.996-7.fc11 solve problem.
Now when I launch xsane, I have the gui on my desktop, and that work fine.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.