Bug 494460 - Gwibber does not load anything
Gwibber does not load anything
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gwibber (Show other bugs)
11
i686 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ian Weller
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2009-04-06 20:43 EDT by Basil Mohamed Gohar
Modified: 2009-06-26 18:37 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2009-06-26 18:37:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Basil Mohamed Gohar 2009-04-06 20:43:13 EDT
Description of problem:
Upon loading Fedora 11 Beta, and updating to the latest on rawhide, I find that Gwibber no longer displays anything from Identica.  No errors are reported.

Version-Release number of selected component (if applicable):
0.9.1

How reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1. Load Gwibber.
2. Wait for account to refresh.
  
Actual results:
Nothing displayed.

Expected results:
Latest dents should be shown.

I'd like to help debug this, so please just let me know what I can do to help, or what other information is needed.
Comment 1 Ian Weller 2009-04-06 20:49:24 EDT
Known issue, WebKit fails in rawhide. Upstream notified a while ago.
https://bugs.launchpad.net/gwibber/+bug/304033

This affects everything that is displayed in Gwibber, so this bug will be treated as the canonical "oh god webkit broke everything :(" bug. Summary edited to match.
Comment 2 Basil Mohamed Gohar 2009-04-06 20:59:53 EDT
Thanks Ian.  I saw another bug like that, but it was old and resolved, so I went ahead and opened the new bug.
Comment 3 Ian Weller 2009-04-22 08:46:50 EDT
Check today's rawhide, spot pushed an update that should fix the world.
Comment 4 Ian Weller 2009-04-22 08:47:36 EDT
oh, well, except for bug 497108 -- install python-mako manually if you need to.
Comment 5 Nicu Buculei 2009-04-24 11:41:56 EDT
installed python-mako and it works, added a new account for a RSS feed (for example http://morayskitchen.wordpress.com/feed/) and after a refresh the window is again empty.

Updating to gwibber-0.9.1-2.288bzr.fc11.noarch from koji does not solve the problem. Disabling message receiving from the RSS, window has content again.
Comment 6 Nicu Buculei 2009-04-24 11:47:47 EDT
correction to comment #5, after adding the RSS/Atom feed, the window does not get empty after a refresh but only at the next application start. However, it does not display any content from the feed.
Comment 7 Basil Mohamed Gohar 2009-04-29 04:07:39 EDT
I am still unable to see anything with Gwibber.  I already have python-mako installed.
Comment 8 Basil Mohamed Gohar 2009-05-05 07:15:23 EDT
Well, it started working after I made a post.  That's odd.
Comment 9 Bug Zapper 2009-06-09 09:22:39 EDT
This bug appears to have been reported against 'rawhide' during the Fedora 11 development cycle.
Changing version to '11'.

More information and reason for this action is here:
http://fedoraproject.org/wiki/BugZappers/HouseKeeping
Comment 10 Ian Weller 2009-06-26 13:57:51 EDT
Can we close this?
Comment 11 Basil Mohamed Gohar 2009-06-26 18:30:30 EDT
Yeah, whatever was broken was fixed a while ago.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.